Omplacering
 

Om du av någon anledning inte längre kan ta hand om din katt, kan du som är huvudmedlem i Ryssfolket eller har en katt från en uppfödare i Ryssfolket här försöka få kontakt med någon som har möjlighet att ta hand om den.
Kontakta webmaster (maria.yngvesson@gmail.com)


 
På grund av utlandsflytt sökes nytt/nya hem för mina ryssar.


Jag kommer i framtiden att delvis bo i USA. Därför söker jag en eller flera fodervärdar/köpare som kan ge mina fyra katter ett hem.

Det är vuxna, harmoniska katter som fungerar fint tillsammans och är vana vid en lugn och rofylld miljö. Mamma Nacha (9 år) samt hennes tre ungar Moses, Tingeling och Engla (7 år). Katterna är kastrerade innekatter och har haft tillgång till en stor altan och är även vana vid koppelpromenader. Moses vägrar dock alla promenader.

Nacha och Moses håller ihop och sover helst tillsammans och är enormt kärvänliga. Tingeling vill vara nära och kela och Engla älskar också kel och lek.
Det är lekfulla katter men de är väluppfostrade och ingen bits, klöser eller busar vilt. De är vaccinerade och har alla blivit väl omhändertagna.

Mina katter är inte vana vid småbarn eller hundar och jag söker hem där de får det lugnt. Är du äldre är det inget hinder.

Channie West
Olunda 3
186 91 Vallentuna
08-510 252 08 (har telefonsvarare)