Omplacering
 

Om du av någon anledning inte längre kan ta hand om din katt, kan du som är medlem i Ryssfolket eller har en katt från en uppfödare i Ryssfolket här försöka få kontakt med någon som har möjlighet att ta hand om den.


Sixten och Ebbe


Har du ett föralltidhem till våra underbara kattpojkar?

Det är med stor sorg vi insett att våra ljuvliga ryssar Sixten (6 år) och Ebbe (5 år) inte mår bra av att i längden leva tillsammans med småbarn. Vi har därför tvingats inse att de behöver komma till någon som bättre kan erbjuda dem vad de behöver.

Det ideala hemmet vore ett där de har en möjlighet att vara ute i naturen eller en stor trädgård för att sedan återvända in till famn att spinna i. Råkar du även vara en fena på att kasta leksaksmöss, springa med skosnören och kan erbjuda en pappkartong att gömma sig i är deras lycka gjord.

För att komma till sin rätt behöver de ett relativt lugnt hem utan småbarn där de kan få stå för upptågen. Pappa Sixten och hans son Ebbe är två sociala, friska, snälla och uppfinningsrika katter från två väldigt duktiga uppfödare, S*Wynja och S*Koroleva.

Vi berättar gärna mer om du hör av dig. Viktigast för oss är att hitta ett hem som passar våra kattpojkar.
För mer information kontakta: mia.maria.wallin@gmail.com

 

 
På grund av utlandsflytt sökes nytt/nya hem för mina ryssar.


Jag kommer i framtiden att delvis bo i USA. Därför söker jag en eller flera fodervärdar/köpare som kan ge mina fyra katter ett hem.

Det är vuxna, harmoniska katter som fungerar fint tillsammans och är vana vid en lugn och rofylld miljö. Mamma Nacha (9 år) samt hennes tre ungar Moses, Tingeling och Engla (7 år). Katterna är kastrerade innekatter och har haft tillgång till en stor altan och är även vana vid koppelpromenader. Moses vägrar dock alla promenader.

Nacha och Moses håller ihop och sover helst tillsammans och är enormt kärvänliga. Tingeling vill vara nära och kela och Engla älskar också kel och lek.
Det är lekfulla katter men de är väluppfostrade och ingen bits, klöser eller busar vilt. De är vaccinerade och har alla blivit väl omhändertagna.

Mina katter är inte vana vid småbarn eller hundar och jag söker hem där de får det lugnt. Är du äldre är det inget hinder.

Channie West
Olunda 3
186 91 Vallentuna
08-510 252 08 (har telefonsvarare)